Branding intensive

Weer helemaal on fire.
2 dagen aan de slag met jouw merk.

Inclusief waardeproposities, content en fotografie.

Follow me
Scrollen

The Branding intensive that sets you on fire

We gaan niet 1 dag maar 2 dagen aan de slag met jouw merk. 

 

We pakken alle onderwerpen mee uit de Branding workshop en de Branding masterclass, maar gaan nog een stapje verder. We kijken naar jouw waardeproposities. Voor welke klant ben je er? Welk probleem los je op voor deze klant? En hoe ga je dat dan aanpakken?

 

Vervolgens vertalen we dit naar content. Welke verhalen gaan we vertellen? Welke beeldtaal hoort daarbij? Hoe ga je jezelf als ondernemer presenteren? We gaan meteen aan de slag zodat je dezelfde dag nog kunt gaan posten. En natuurlijk krijg je ook een paar goede foto’s!

 

Samen met andere ondernemers ga je aan de slag met jouw eigen merk. Op een fijne plek waar je je helemaal kunt onderdompelen in je merk. Volledig verzorgd. Wij denken overal over na, zodat jij alleen maar aan jezelf hoeft de denken deze dagen.

2 daagse branding intensive

We beginnen bij het merk.

En bouwen in 2 dagen een krachtig en toekomstbestendig merk inclusief waardeproposities, content en beeld.

En creëren in 1 dag een krachtig en toekomstbestendig merk.

In een groep met maximaal 12 deelnemers ga je aan de slag met jouw eigen merk. 

  • We formuleren jouw kernwaarden en geven ze betekenis. Want wat heeft jouw klant er bijvoorbeeld aan dat je ‘innovatief’ en ‘oprecht’ bent?
  • We schrijven een ijzersterk missie (waarom die je wat je doet?) en visie (waar ga je voor?).
  • We komen tot de kern van jouw merk met een heldere merkbelofte. Kan niemand meer omheen!
  • Pay-off nodig? Die vinden we!
  • We maken jouw kernboodschappen (of key messaging – klinkt zo lekker). Die kreten die je morgen de ether in kan slingeren en waarvan mensen denken: JA! DAAR MOET IK BIJ ZIJN!)
  • We werken aan een concurrentie analyse: wat doet de rest? Wat kun je hiervan leren en wat ga jij anders doen?
  • Wie is je klant eigenlijk? En waar heeft die klant behoefte aan? Samen bouwen we waardeproposities waar je ook echt wat aan hebt.
  • Welk verhaal ga je vertellen? Hoe ziet jouw contentkalender eruit? Welke formats, thematieken en welke vorm ga je inzetten?
  • Bij content horen natuurlijk goede foto’s van jou! Ook die regelen we tijdens deze intensive. 

 

En als cadeautje – want cadeautjes zijn altijd leuk – krijg je na afloop jouw eigen merkverhaal. Opgeschreven door ons!

 

Jouw investering: 795,- euro (exclusief overnachting en diner)

Branding Intensive Meer informatie?
Of meteen aanmelden?
Laat je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Wat anderen er van vonden

Harm Koningen

Eigenaar

“Iedereen laten doen waar die goed in is” Daar geloven wij in bij Debo. Tijdens de branding-sessie met Leila zijn wij door middel van een geweldige workshop uit onze comfortzone gehaald en hierdoor grenzeloos gaan nadenken. Het eindresultaat is van hoog niveau en beter dan verwacht, wij zijn klaar om grenzeloos te denken, te doen en te verbluffen. Thanks Leila.

 

Michel van Teijlingen

General Manager

“Binnen SoftwareONE zijn er wereldwijd 7 core values bepaald. Om deze meer te laten hebben we een Management Manifest gemaakt, samen met Leila. Het doel was om de 7 core values meer te laten spreken voor bestaande en nieuwe collega’s, maar ook een goed beeld te geven richting onze klanten wat voor bedrijf SoftwareONE is, immers zaken doen draait om zaken doen met mensen. We hebben het traject met Leila als zeer prettig ervaren met snel het gewenste resultaat. Dank Leila voor de samenwerking!”

 

Ramon Vial

Chief Commercial Officer

“Wij hebben Leila Mulder van Strategy Connectors uitgenodigd om samen met ons marketing, design en salesteam de merkwaarden en pay-off te formuleren voor een nieuw merk. De aanpak van Leila is professioneel, ze weet goed in te spelen op de behoeftes van de klant, maakt nieuwe markten zich snel eigen en laat bovendien het team onderdeel zijn van het proces. Door deze aanpak is ons gehele team betrokken geweest bij het bepalen van de merkwaarden en pay-off en is daarmee het draagvlak sterk.”

 

Branding Intensive Voor ondernemers met ambitie. Na 2 dagen heb je een krachtig en toekomstbestendig merk. Inclusief waardeproposities, content(kalender) en beeldmateriaal. Ben je er klaar voor?

Contactformulier