Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er toch niet tussen?

Follow me

Doe het Zelf betekent dat je de workshop zelf geeft en ook zelf verantwoordelijk bent voor zowel de voorbereiding als de uitwerking van de workshop. Hier krijg je alle materialen voor. De opdrachten, de materialen voor de opdrachten, een agenda voor de workshop en ondersteunende video’s. Als je er niet uitkomt in de voorbereiding en de workshop toch wilt upgraden naar een ander format, neem dan contact met ons op.

Doe het Samen betekent dat je de workshop zelf geeft en ook zelf verantwoordelijk bent voor zowel de voorbereiding als de uitwerking van de workshop. Hier krijg je alle materialen voor. De opdrachten, de materialen voor de opdrachten, een agenda voor de workshop en ondersteunende video’s. Bij dit format zit tevens een gezamenlijk voorbereidingsmoment van 1,5 tot 2 uur waarin we de dag doornemen, je aanvullende tips krijgt, vragen beantwoord kunnen worden en eventuele obstakels die je ziet op voorhand getackeld kunnen worden. Deze voorbereidingsmeeting vindt plaats via Zoom.

Doe het voor Mij betekent dat alles van A tot Z voor je regelt wordt. Je hebt nergens omkijken naar! Van de voorbereiding tot de uitwerking, alles zit in het pakket. Daarnaast wordt de workshop aangevuld met een inspirerende keynote en – indien nodig – aangepast op de exacte vraag vanuit de organisatie. Semi-maatwerk dus!

Welk format bij jullie past hangt af van 2 factoren: de kennis van het onderwerp en de ervaring met het faciliteren van interactieve sessies. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben we een video gemaakt waarin wordt uitgelegd wat de formats precies inhouden. Bekijk de video hier. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee.

Dat kan! Als je in de voorbereiding gaat twijfelen of je het wel zelf moet gaan doen is het altijd mogelijk om de workshop toch te laten geven door een ervaren trainer. Neem daarvoor contact met ons op, dan plannen we de workshop zo snel mogelijk in! Hierbij kan het wel zijn dat de datum die je in gedachten had niet meer mogelijk is in onze planning en dat we een nieuw moment moeten kiezen.

Dat hangt af van de uitdagingen die spelen binnen jullie organisatie. Voor alle workshops is het belangrijk om te weten waar je als merk en organisatie voor staat. Als dat nog niet helder is, raden we aan om te starten met de workshop Branding. De workshop Customer Engagement helpt je met het verbinden met je (potentiële) klant. De workshop Employee Engagement doet dit ook, maar dan binnen je eigen organisatie. De workshop Innovatie staat in het teken van innovatie op een manier die bij jouw organisatie past. Om je te helpen bij het maken van een keuze, hebben we een kleine quiz gemaakt. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

Als je na het maken van een keuze toch gaat twijfelen of je de juiste keuze gemaakt hebt, neem dan contact met ons. Dan kijken we samen welke workshop het beste past bij het vraagstuk dat jullie hebben. Hierbij geldt dat het workshoppakket alleen retour gezonden kan worden als het nog niet gebruikt is en in goede staat verkeert.

Dat kan zeker! Naast deze 4 workshops geeft Strategy Connectors ook andere workshops die in het verlengde van deze thema’s liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  1. Workshop Contentstrategie
  2. Workshop Waardeproposities
  3. Workshop Marketing
  4. Teamdag

Als je meer wilt weten over de maatwerk oplossingen die we aanbieden, neem dan contact met ons op. Deze maatwerk workshops worden alleen aangeboden in het format ‘Doe het voor Mij’.

Ongeacht het format dat je kiest, is het in alle gevallen nodig om een locatie voor de workshop te regelen. Dat kan een meetingroom zijn bij jullie, maar ook een externe locatie. Het fijne van een externe locatie is dat je echt even uit de dagelijkse business stapt. Letterlijk. Verder wordt alles voor de workshop geleverd. Inclusief een startguide waar alle aandachtspunten op vermeld staan. Ook flip-over vellen kun je mee bestellen als je niet zeker weet of die voorhanden zijn. Kies je voor het format ‘Doe het Zelf’ of ‘Doe het Samen’ dan neem je ook de voorbereiding en de uitwerking voor jouw rekening. Waarbij er bij het format ‘Doe het Samen’ een gezamenlijk voorbereidingsmoment gepland wordt.

Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt met het onderwerp. De voorbereidingstijd verschilt dan ook sterk per persoon en per onderwerp. Als je al vertrouwt bent met het onderwerp van de workshop kun je de voorbereiding in 1 dag doen. Weet je nog niet zoveel van het onderwerp, ga er dan vanuit dat de voorbereiding wat meer tijd in beslag neemt. Het is fijn om de voorbereidingstijd te verspreiden over meerdere dagen.

Houd er rekening mee dat de uitwerking van de workshop gemiddeld 2 dagen in beslag neemt. Als je in de uitwerking vast loopt, of graag wil sparren met een expert neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Dit verschil zit in de materialen die geleverd worden. De pakketten zijn afgestemd op het aantal deelnemers aan de workshop. Als er meer personen in de sessie zitten werk je bijvoorbeeld in meerdere groepjes waarvoor extra materialen nodig zijn. Denk hierbij aan extra waardenkaarten voor de waardenoefening, maar ook aan praktische zaken als post-its en stiften.

De pakketten worden standaard binnen 3 werkdagen na de bestelling geleverd. Mocht een pakket onverhoopt niet voorradig zijn dan nemen we contact op en stemmen we de levertijd met jullie af.

Het is mogelijk om het pakket te laten leveren op een ander adres. In het bestelproces wordt gevraagd naar een factuuradres en een afleveradres. Hier heb je de mogelijkheid om aan te geven waar het pakket geleverd moet worden. Tip: laat het pakket niet op de dag van de workshop op de workshoplocatie leveren. Het is fijn om de materialen in de voorbereiding gezien te hebben. Ook de bijgeleverde start guide bevat allerlei nuttige tips die je helpen in de voorbereiding.

Het workshoppakket dat je bestelt kun je in principe maar 1 keer gebruiken. De materialen die in het pakket zitten worden tijdens de sessie gebruikt en beschreven, wat ervoor zorgt dat je ze niet nogmaals kunt gebruiken. Als je dezelfde workshop meerdere keren wilt geven, neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden! We denken graag met je mee.