Laat je de workshop faciliteren of ga je liever zelf aan de slag?

Kies het format dat bij jouw organisatie past!

Follow me
Scrollen

Een sterk merk ALS BASIS OP EEN MANIER DIE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST

Strategy Connectors gelooft dat je merk centraal staat. Dat je vanuit je merk verbindt met je klanten. Met je medewerkers. En met de toekomst. Vanuit deze filosofie hebben we een aantal krachtige workshops (One Day Intensives) ontwikkeld waarmee je in 1 dag bouwt aan een sterk fundament. Want waarom zou je maandenlange strategie trajecten volgen, als je in 1 dag precies hetzelfde kunt bereiken? Deze workshops zijn beschikbaar in 3 formats, zodat je het format kunt kiezen dat bij jouw organisatie past.

Branding
Verbinding met je merk
Innovation
Verbinding met je toekomst
External Branding
Verbinding met je klant
Internal Branding
Verbinding met je medewerkers
Play Video
Doe het voor mij

Bij dit format wordt de hele workshop voor je uit handen genomen. Inclusief de voorbereiding, een extra keynote ter inspiratie en de volledige uitwerking. Tijdens de workshop ben je zelf onderdeel van het team en denk je mee. Samen met jouw team geef je de dag op deze manier betekenis. Als je graag ontzorgt en gefaciliteerd wordt door een ervaren trainer dan is dit het beste format voor jou!

Doe het samen

Dit format is speciaal voor mensen en bedrijven die ervaring hebben met het begeleiden van workshops. Het onderwerp is echter nog onbekend terrein. In de voorbereiding is het daarom prettig om te kunnen sparren met een expert op dit gebied. Mogelijke problemen die je voorziet worden hiermee op voorhand uit de weg geholpen en er is ruimte om alle vragen te stellen. Zo krijg je het vertrouwen dat de workshop een succes wordt en je het meeste uit de dag haalt.

Doe het zelf

Dit format is bij uitstek geschikt voor mensen en organisaties die ervaring hebben met het onderwerp EN met het geven van workshops. Om ervoor te zorgen dat je alles uit de dag haalt wat erin zit, is het echter wel prettig om alle tools in handen te hebben die je hierbij helpen. Dit format zorgt precies daarvoor: een workshop die goed opgebouwd is met alle oefeningen die nodig zijn voor kwalitatieve output.

"Creativity is the power to connect the seemingly unconnected."