Workshop op maat

Stel zelf je eigen
workshop samen!

Follow me
Scrollen

Op maat voor jou gemaakt

Naast de 4 standaard workshops die Strategy Connectors aanbiedt, is het ook mogelijk om workshops samen te stellen op basis van de specifieke behoefte van jouw organisatie.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop ‘Content voor sterke merken‘ waarbij we een contentstrategie uitwerken die naadloos aansluit bij jouw merk, een workshop ‘Waardeproposities‘ waarin we proposities bouwen die jouw klanten aanspreken of een ‘Teamdag‘ waarin we met jouw team de diepte induiken, verbinding creëren en samenwerken centraal staan.

Onderstaand een paar voorbeelden om je te inspireren!

Workshop Contentstrategie

Hoe vertel je het verhaal van jouw merk op een manier die jouw klanten raakt en in beweging brengt? Een workshop Contentstrategie geeft antwoord op deze vraag. We gaan aan de slag met het bepalen van thematieken, onderwerpen, tone of voice en denken na over een contentdistributiemodel dat zorgt dat de juiste content op het juiste moment op het juiste kanaal verschijnt.

Workshop Waardeproposities

Als je de behoeften en ergernissen van jouw klanten kent kun je hierop inspelen door scherpe waardeproposities te ontwikkelen die raken. Omdat ze naadloos inspelen op de klantbehoefte. Omdat ze ergernissen voorkomen. Omdat de klant voelt dat ze begrepen worden. Want je verkoopt geen producten of diensten. Je verkoopt zelfs geen service. Je verkoopt toegevoegde waarde: verwachtingen en ervaringen die alleen jij kunt bieden.

Voor meer
informatie of een
kennisgesprek.

Bel 085 400 49 85 of mail naar info@strategyconnectors.nl.
Maar je kan ook gebruik maken van het contactformulier.

Contactformulier