"Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen."

- Leila

Follow me
Scrollen

Denk na over je toekomst

Ik geloof dat inspiratie in alles kan zitten. Dat je je ogen en oren open moet houden. Dat het belangrijk is om open te staan voor nieuwe dingen, mooie inzichten en andere invalshoeken. Dan het belangrijk is om na te denken over de toekomst. Over de veranderende wereld. Over jouw toekomst in deze veranderende wereld.

Als je maar wil kan alles!

Persoonlijk verhaal over keuzes maken en beperkingen, maar vooral over kansen creƫren en pakken.

Ik neem je mee in mijn persoonlijke verhaal. Het verhaal van mijn leven dat in het teken staat van kiezen. Kiezen voor mezelf. Kiezen voor geluk. Kiezen voor acceptatie. Kiezen voor het leven. Een verhaal over hoe je ondanks (of misschien juist wel dankzij) pijn en beperkingen alles uit het leven kunt halen. Echt en vol kunt leven. Want als je maar wil kun je alles. En als ik het kan, kun jij het ook. Dus weg met de beperkende overtuigingen en het denken in onmogelijkheden. Ik laat je zien dat denken in kansen je veel verder brengt. Mensen EN organisaties. Ondanks eventuele beperkingen en tegenslagen.

Brands for the future

Hoe stoom je jouw merk klaar voor de toekomst?

Ben je op zoek naar iemand om jouw team of organisatie te inspireren en enthousiasmeren? Om je mee te nemen in de veranderende wereld waarin we leven. Te laten zien wat deze veranderingen en technologische ontwikkelingen voor impact en invloed hebben op de branche waarin jij actief bent. Op jouw klanten. Op de rol van jouw merk hierin. Op de kleine stappen die je vandaag zelf al kunt zetten om impact te hebben op verandering en succes. Laat mij je inspireren hoe ook jouw brand futureproof kan zijn en wat marketing in de toekomst (nog) betekent.

"It's not about ideas,
it's about making ideas happen!"