Innovation

De wereld waarin we leven verandert in snel tempo

Follow us
Scrollen

Als merk of organisatie wil ‘MOET’ je je verbinden met de toekomst! Want de wereld waarin we leven verandert in snel tempo. En organisaties moeten meebewegen. Meeveranderen. Omdat de wereld waarin we leven daarom vraagt. Omdat klanten dat verwachten. En omdat je niet de volgende Kodak of V&D wilt worden. Tijdens de innovatie workshop werken we dan ook aan jouw toekomst. En dan vooral aan wat innovatie voor jouw organisatie en merk kan betekenen om de toekomst vorm te geven. We challengen dat wat er vandaag is. Kijken naar nieuwe mogelijkheden. Benutten sterke punten en laten zwakke punten achter ons.

Play Video

Inhoud Dit houdt de
workshop in

Tijdens de innovatie workshop werken aan concrete ideeën en concepten. Ideeën waar je na deze dag ook echt mee aan de slag kunt! De volgende elementen komen aan bod:

  • Toekomstvisie
  • BHAG
  • Innovatiedenken aanzetten
  • Conceptontwikkeling
  • Kill your darlings
  • Pitchen

Goed om te weten De workshops zijn er op drie verschillende manieren

Dit levert de workshop op

  • 1 of meerdere uitgewerkte innovatie ideeën waar je verder mee aan de slag kunt
  • Een duidelijke visie op de toekomst
  • Innovatiedenken wordt aangezet
  • Betrokken medewerkers

Daarnaast zorgt deze dag ervoor dat innovatie op de agenda komt te staan! Aan jullie om het na deze dag structureel onderdeel te maken het werk. Om innovatie een terugkerend thema te laten zijn. Want innovatie is nooit af.

Wat anderen er van vonden

Harm Koningen

Eigenaar

“Iedereen laten doen waar die goed in is” Daar geloven wij in bij Debo. Tijdens de branding-sessie met Leila zijn wij door middel van een geweldige workshop uit onze comfortzone gehaald en hierdoor grenzeloos gaan nadenken. Het eindresultaat is van hoog niveau en beter dan verwacht, wij zijn klaar om grenzeloos te denken, te doen en te verbluffen. Thanks Leila.

 

Michel van Teijlingen

General Manager

“Binnen SoftwareONE zijn er wereldwijd 7 core values bepaald. Om deze meer te laten hebben we een Management Manifest gemaakt, samen met Leila. Het doel was om de 7 core values meer te laten spreken voor bestaande en nieuwe collega’s, maar ook een goed beeld te geven richting onze klanten wat voor bedrijf SoftwareONE is, immers zaken doen draait om zaken doen met mensen. We hebben het traject met Leila als zeer prettig ervaren met snel het gewenste resultaat. Dank Leila voor de samenwerking!”

 

Ramon Vial

Chief Commercial Officer

“Wij hebben Leila Mulder van Strategy Connectors uitgenodigd om samen met ons marketing, design en salesteam de merkwaarden en pay-off te formuleren voor een nieuw merk. De aanpak van Leila is professioneel, ze weet goed in te spelen op de behoeftes van de klant, maakt nieuwe markten zich snel eigen en laat bovendien het team onderdeel zijn van het proces. Door deze aanpak is ons gehele team betrokken geweest bij het bepalen van de merkwaarden en pay-off en is daarmee het draagvlak sterk.”

 

Bestel deze workshop

Kan allemaal Meer informatie?
Inspiratie? Of gewoon
zin in koffie?