Workshops

Unieke workshops,
bewezen formats.

Met echt resultaat!

Follow me
Scrollen

in 1 dag samen met het team
resultaatgericht & creatief

Door middel van een workshop – een interactieve, inhoudelijke, inspirerende en creatieve sessie – kom je tot de mooiste en beste output. Want samen weet je meer. En als je geïnspireerd en uitgedaagd wordt, wordt het nog beter! Want waarom zou je nog kiezen voor maandenlange branding- of strategietrajecten als het ook in een dag kan? Onze workshops, of One Day Intensives, zorgen niet alleen voor resultaat maar creëren tegelijkertijd draagvlak en interne betrokkenheid. 

 

Daarnaast zorgt onze bewezen methode ervoor dat je leert hoe je als organisatie kritisch blijft naar jezelf. Jouw werkwijze en jouw business. Want verandering is nooit af. De wereld is continue in beweging en klantverwachtingen en -behoeften veranderen door alle innovaties om ons heen. Als je leert hoe je hiermee om kan gaan en hoe je in beweging kunt blijven op een manier die bij jou past, bouw je aan een duurzame toekomst.

Branding
Een stevig merkfundament in 1 dag! Tijdens de workshop ˜Branding˜ brengen wij jouw merk scherp in kaart en maken we de positionering (weer) helder. Of je nou alleen even de boel wilt afstoffen en opfrissen of op zoek bent naar een hele nieuwe merkidentiteit. Het hebben van een sterk merk en een ECHT merkverhaal cruciaal om te verbinden met (potentiële) klanten en medewerkers.
Play Video

Workshop video  |  Branding

Innovation
Als merk of organisatie wil ‘MOET’ je je verbinden met de toekomst! De wereld waarin we leven verandert in snel tempo en organisaties moeten meeveranderen. Dat is wat klanten verwachten van de organisatie waar ze zaken mee doen.
Play Video

Workshop video  |  Innovation

External Branding
Hoe zorg je ervoor dat klanten “In een wereld waar klanten overal heen kunnen en alles binnen handbereik is“ voor jou kiezen? Leer jouw klanten, de verwachtingen en behoeftes zie ze hebben beter kennen in de workshop Customer Engagement. Hoef je ze daarna niets meer te verkopen, omdat je weet in te spelen op dat wat ze ECHT nodig hebben.
Play Video

Workshop video  |  External Branding

Internal Branding
Personeel zorgt vaak voor een hoop gedoe en rompslomp. Terwijl betrokken medewerkers juist het tegenovergestelde opleveren! Met betrokken medewerkers gaat een organisatie echt vliegen. Met mensen die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie ga je echt je volle potentieel benutten. Om mensen zich betrokken te laten voelen, moet je ze er wel bij betrekken. Zo worden medewerkers ambassadeurs.
Play Video

Workshop video  |  Internal Branding

JKD herpositionering & merkhierarchie

Als het portfolio met merken groeit is het soms lastig om de samenhang en het verschil nog te zien. Bij Jan Koopman diervoeding zijn we aan de slag gegaan en hebben we een duidelijke hiërarchie neer gezet. Daarnaast is  JKD in de rol van endorser weer helemaal terug en zichtbaar. Ook zijn er nieuwe merken ontwikkeld en hebben andere merken een rebranding ondergaan. Kortom; een portfolio aan merken waar JKD weer jaren mee vooruit kan en de beoogde groei kan realiseren.

Carole van Bekkum

“Leila is één van de meest inspirerende merkstrategen van Nederland. Ze heeft een verfijnde intuïtie, een vlijmscherp brein en een absoluut gevoel voor design. Daarbij is ze een eersteklas team player met de kwaliteiten van een leider. En: Dankzij haar aanstekelijke gevoel voor humor verbindt zij mensen, merken en bedrijven. A great lady to work with.”

One Day Intensives

We beginnen altijd
bij het merk.

We verzorgen ook maatwerk workshops

Het merk is het fundament dat je nodig hebt om verder te kunnen bouwen. Als je weet waar je voor staat en waar je voor gaat wordt het in een stuk eenvoudiger om de juiste klanten te vinden en aan je te binden. En niet alleen klanten: ook medewerkers zijn betrokkener als ze begrijpen waar ze aan werken en waarom! 


We beginnen altijd bij het begin. En vertalen dit vervolgens door naar zowel de interne organisatie (Internal Branding) als de klant (Customer Experience). We doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat niemand meer om jouw merk heen kan! Denk aan:

  • Waardeproposities bouwen
  • Customer Journey design per klantgroep
  • Customer tools om de Internal Branding nog krachtiger te maken
  • Een Visual Brandstory
  • Teamdagen

 

You name it! Hierbij staat creativiteit en verbinding voor ons altijd centraal. Want zoals William Plomer ooit zei: “It is the function of creative people to perceive relations between thoughts, or things, or forms of expressions that seem utterly different, and be able the Connect the seemingly Unconnected.”

Wat anderen er van vonden

Harm Koningen

Eigenaar

“Iedereen laten doen waar die goed in is” Daar geloven wij in bij Debo. Tijdens de branding-sessie met Leila zijn wij door middel van een geweldige workshop uit onze comfortzone gehaald en hierdoor grenzeloos gaan nadenken. Het eindresultaat is van hoog niveau en beter dan verwacht, wij zijn klaar om grenzeloos te denken, te doen en te verbluffen. Thanks Leila.

 

Michel van Teijlingen

General Manager

“Binnen SoftwareONE zijn er wereldwijd 7 core values bepaald. Om deze meer te laten hebben we een Management Manifest gemaakt, samen met Leila. Het doel was om de 7 core values meer te laten spreken voor bestaande en nieuwe collega’s, maar ook een goed beeld te geven richting onze klanten wat voor bedrijf SoftwareONE is, immers zaken doen draait om zaken doen met mensen. We hebben het traject met Leila als zeer prettig ervaren met snel het gewenste resultaat. Dank Leila voor de samenwerking!”

 

Ramon Vial

Chief Commercial Officer

“Wij hebben Leila Mulder van Strategy Connectors uitgenodigd om samen met ons marketing, design en salesteam de merkwaarden en pay-off te formuleren voor een nieuw merk. De aanpak van Leila is professioneel, ze weet goed in te spelen op de behoeftes van de klant, maakt nieuwe markten zich snel eigen en laat bovendien het team onderdeel zijn van het proces. Door deze aanpak is ons gehele team betrokken geweest bij het bepalen van de merkwaarden en pay-off en is daarmee het draagvlak sterk.”

 

Kan allemaal Meer informatie?
Inspiratie? Of gewoon
zin in koffie?

Contactformulier