Branding
is geen Marketing.

There we said it.

Follow us
Scrollen

Bouw structureel aan een sterk en onderscheidend merk. Elke dag weer.
Geen Brand Manager op de pay roll,wel een Brand Manager onder speed dial.

Samenwerken met een ervaren merkstrateeg en sparren met gelijkgestemden zorgt voor magic!

We keep the fire burning!

Brand Booster - Brand Management met impact

Een jaar lang samenwerken en gebruik maken van alle tools die we de afgelopen jaren ontwikkeld hebben. Dat is waar de Brand Booster om gaat. 

 

We maken impact. Snelheid. Leveren inspiratie en kwaliteit. Dagen je uit. Brengen je verder.

 

Met 4 intensieve samenwerkingsdagen. 8 maandelijkse check ins. Een What’s App nummer voor noodgevallen (je weet maar nooit ;)), handige templates, tips en inspiratie. We werken niet voor je maar met je. 

Brand Booster

voor alle Marketing Managers die snappen dat Marketing geen Branding is.

Brand dagen

Twee keer per jaar samen bouwen aan jouw merk

Een merk is nooit af. Een krachtige en toekomstbestendige merkstrategie is de basis – het startpunt. Als onderdeel van de Brand Booster werken we elk kwartaal een dag samen bij jou op kantoor.

Alle vragen die je hebt kun je stellen. Alle dingen die je bedacht hebt kunnen we reviewen. Daarnaast komen we natuurlijk zelf ook met inspiratie en tips om je merk nog meer handen en voeten te geven. Een interactieve dag, waarvoor we samen van te voren een heldere agenda maken. We zetten de boel weer op scherp en zorgen voor een concrete actielijst waarmee je weer verder kunt.
Online Fire starter

Elke maand* samen sparren

Een kwartaal duurt natuurlijk wel erg lang duren voor alle lopende dingen… Daarom hebben we maandelijks een online overleg over de lopende zaken zodat je snel meters kunt maken.  

In de Maandelijkse Fire Starter plannen we elke maand* max 2 uurtjes waarin we (online of fysiek bij ons op kantoor) samen kunnen sparren. Jij brengt jouw vraagstukken in, wij geven tips. Na die 2 uur sta je weer helemaal aan. On fire!  (* 10 maanden)

Brand Booster

omdat Branding nooit af is.

What's App service

Brand Manager onder speed dial

Loop je vast? Heb je een vraagstuk? Een plan we moeten reviewen? Dan zijn we slechts 1 berichtje bij je vandaan. 

 

Onze specialisten helpen je snel weer verder!

Brand Safari

Met andere Brand Managers op ontdekkingstocht

Een keer per jaar gaan we met elkaar op ontdekkingstocht. 2 dagen vol inspiratie die zorgen dat je weer helemaal aan staat. Alle inspiratie die je tijdens deze Brand Safari kun je daarna meteen in de praktijk brengen. 

 

En natuurlijk inspireren jullie elkaar als Marketing Managers ook. Want ervaring delen is zo waardevol!

Brand Booster Extra's

TEMPLATES voor jouw plannen en budgetten, TIPS en INSPIRATIE en een CONTENT DAG om met elkaar jouw merk zichtbaarder te maken.

What they say...

Rick Hammink

Hoofd Marketing en Communicatie | Gévier

“Het belang van gedefinieerde merk- en kernwaarden wordt nogal eens onderschat, zeker in een prijselastische markt als de technische groothandel. Met nagenoeg gelijke assortimenten en dienstverlening is de uitwisselbaarheid groot. Het verschil is te maken door te handelen naar waarden waar je als organisatie voor staat. Bij Rensa waren deze waarden impliciet wel aanwezig, maar nergens verankerd in een merkmanifest. Onder bezielende leiding van Leila werden we uitgedaagd na te denken over “Waar staan we nu werkelijk voor.” Niet met ellenlange brainstormsessies en discussies, maar met een hands-on aanpak. De ware kracht van Strategy Connectors is vervolgens de vertaling naar een merkmanifest wat daadwerkelijk het impliciete verwoord.”

Jolon van der Schuit

CEO | Rolande

“Als je iemand zoekt die out-of-the-box kan denken om je marketing strategie vast te stellen, maar dit wel op een gestructureerde manier doet met altijd het resultaat in het achterhoofd, dan moet je bij Leila zijn. En dan vergeet ik nog dat ze dit op een energieke, leuke en inspirerende manier doet. Bij Rolande helpt ze ons al jarenlang om onze marketing & communicatie strategie vast te stellen, deze te vertalen naar tactische planning en om tot een efficiënte uitvoering te komen. Wij zijn er trots op dat Leila dit al jaren voor ons doet!”

Harm Koningen

Eigenaar | Debo

“Iedereen laten doen waar die goed in is” Daar geloven wij in bij Debo. Tijdens de branding-sessie met Leila zijn wij door middel van een geweldige workshop uit onze comfortzone gehaald en hierdoor grenzeloos gaan nadenken. Het eindresultaat is van hoog niveau en beter dan verwacht, wij zijn klaar om grenzeloos te denken, te doen en te verbluffen. Thanks Leila.

Michel van Teijlingen

General Manager | Software One

“Binnen SoftwareONE zijn er wereldwijd 7 core values bepaald. Om deze meer te laten hebben we een Management Manifest gemaakt, samen met Leila. Het doel was om de 7 core values meer te laten spreken voor bestaande en nieuwe collega’s, maar ook een goed beeld te geven richting onze klanten wat voor bedrijf SoftwareONE is, immers zaken doen draait om zaken doen met mensen. We hebben het traject met Leila als zeer prettig ervaren met snel het gewenste resultaat. Dank Leila voor de samenwerking!”

Ramon Vial

Chief Commercial Officer | Optima Cycles

“Wij hebben Leila Mulder van Strategy Connectors uitgenodigd om samen met ons marketing, design en salesteam de merkwaarden en pay-off te formuleren voor een nieuw merk. De aanpak van Leila is professioneel, ze weet goed in te spelen op de behoeftes van de klant, maakt nieuwe markten zich snel eigen en laat bovendien het team onderdeel zijn van het proces. Door deze aanpak is ons gehele team betrokken geweest bij het bepalen van de merkwaarden en pay-off en is daarmee het draagvlak sterk.”

Meer informatie
of een kennis maken?

Bel 085 400 49 85 of mail naar info@strategyconnectors.nl.
Maar je mag natuurlijk ook het contactformulier gebruiken. You choose!

Contactformulier