Format Doe Het Voor Mij

Een compleet gefaciliteerde workshop met bewezen resultaat

Follow me
Scrollen

Wij regelen alles, zodat jij nergens aan hoeft te denken.

Bij dit format wordt de hele workshop van A tot Z voor je uit handen genomen. Inclusief de voorbereiding, een aanvullende keynote en de volledige uitwerking. Samen met jouw team geef je op deze manier de dag betekenis. Als je graag ontzorgt en gefaciliteerd wordt door een ervaren trainer dan is dit het beste format voor jou!

Dit is wat je krijgt
  • Een kick-off meeting om de behoefte te inventariseren en de gewenste output af te stemmen
  • Een keynote over de veranderende wereld in relatie tot de branche waarin je actief bent en de mentaliteitsgroep(en) die je bedient
  • De voorbereiding van de dag zodat de workshop precies op maat voor jou is samengesteld
  • De complete invulling van de dag inclusief alle materialen en benodigdheden
  • Uitwerking van de dag b.v. in de vorm van een merkmanifest, merkwaarden, een brandstory en keymessages als je voor de workshop ‘Branding’ kiest
Dit moet je zelf nog regelen
  • Een locatie voor de workshop (uiteraard zoeken wij mee naar een passende locatie)

Een workshopdag kost 3500,- euro voor groepen tot maximaal 8 personen. Voor grotere groepen worden 2 trainers ingezet en bedragen de kosten 5000,- euro. Kosten zijn excl. BTW en incl. reistijd en -kosten.

Dit format bieden we bij Deze workshops aan

Please select listing to show.

Toch liever een ander format?

Naast het Doe Het Voor Mij format bieden we ook een Doe Het Zelf format en een Doe Het Samen format. Bij het Doe Het Zelf workshoppakket ontvang je alle materialen voor de workshop en regel je de voorbereiding en de uitwerking helemaal zelf. Bij de Doe Het Samen variant krijgt je – naast alle materialen – ook een voorbereidend coachingsgesprek.