Branding

Een stevig merkfundament in 1 dag!

Follow us
Scrollen

Een echt merkverhaal

Tijdens de Branding One Day Intensive brengen wij jouw merk scherp in kaart en maken we de positionering (weer) helder. Of je nou alleen even de boel wilt afstoffen en opfrissen of op zoek bent naar een hele nieuwe merkidentiteit. In de veranderende en transparante wereld waarin we leven is het hebben van een sterk merk en een ECHT merkverhaal cruciaal om te verbinden met (potentiële) klanten en medewerkers.

Play Video

Inhoud Dit houdt de
workshop in

Aan de hand van verschillende interactieve oefeningen gaan we in 1 dag met jouw merk aan de slag. De volgende elementen komen aan bod tijdens de Branding One Day Intensive:

 • Toekomstvisie: Waar ga je voor als organisatie? Wat is jouw droom? Jouw ambitie? Zonder stip op de horizon is het lastig navigeren…
 • Missie: Wat drijft jullie? Wat maakt dat jullie doen wat je doet? Door helder te hebben vanuit welk vertrekpunt jullie de dingen doen, kun je beter beslissingen nemen en keuzes maken.
 • Merkwaarden definiëren of herdefiniëren: Wat zijn de belangrijkste waarden die jouw organisatie uniek maken? Mensen verbinden met merken over de as van waarden. Het is dan ook essentieel om je merkwaarden helder te hebben.
 • Merkwaarden betekenis geven en concreet maken: Waarden zijn en blijven abstracte begrippen, tenzij je er lading aangeeft. Samen kijken we wat jouw gekozen merkwaarden nou precies betekenen. Niet alleen voor je klanten, maar zeker ook voor de organisatie!
 • Merkbelofte: Welke belofte maak je je klanten? En hoe kun je dit waarmaken?

Goed om te weten De workshops zijn er op drie verschillende manieren

Dit levert de workshop op

 • Een Merkmanifest waarin alles samenkomt: de blauwdruk van jouw merk!
 • Merkwaarden: de waarden die jouw organisatie onderscheidt en die je voor iedereen voelbaar en merkbaar gaat maken.
 • Merkbelofte: dat wat je jouw (potentiële) klanten beloofd en de reden waarom ze uiteindelijk voor jou kiezen en niet voor iemand anders.
 • Brandstory: het verhaal van jouw merk – een unieke beschrijving van alles waar je voor staat en gaat. Kort en helder geformuleerd en zo 1 op 1 door te plaatsen op bijvoorbeeld de website.
 • Het fundament voor marketingplannen, HR-beleid etc: want jouw merk is het vertrekpunt voor alles wat je doet. Het vormt als het ware het kompas waarmee je naar jouw stip op de horizon kunt navigeren. Het maakt dat je makkelijker keuzes kunt maken omdat je precies waar waar het aan bij moet dragen en vanuit welke voedingsbodem het komt.
 • Betrokkenheid binnen de organisatie: want we creëren tijdens de One Day Intensive samen met jouw team en zorgen op deze manier dat er meteen draagvlak komt. De eerste ambassadeurs heb je al!

Wat anderen er van vonden

Harm Koningen

Eigenaar

“Iedereen laten doen waar die goed in is” Daar geloven wij in bij Debo. Tijdens de branding-sessie met Leila zijn wij door middel van een geweldige workshop uit onze comfortzone gehaald en hierdoor grenzeloos gaan nadenken. Het eindresultaat is van hoog niveau en beter dan verwacht, wij zijn klaar om grenzeloos te denken, te doen en te verbluffen. Thanks Leila.

 

Michel van Teijlingen

General Manager

“Binnen SoftwareONE zijn er wereldwijd 7 core values bepaald. Om deze meer te laten hebben we een Management Manifest gemaakt, samen met Leila. Het doel was om de 7 core values meer te laten spreken voor bestaande en nieuwe collega’s, maar ook een goed beeld te geven richting onze klanten wat voor bedrijf SoftwareONE is, immers zaken doen draait om zaken doen met mensen. We hebben het traject met Leila als zeer prettig ervaren met snel het gewenste resultaat. Dank Leila voor de samenwerking!”

 

Ramon Vial

Chief Commercial Officer

“Wij hebben Leila Mulder van Strategy Connectors uitgenodigd om samen met ons marketing, design en salesteam de merkwaarden en pay-off te formuleren voor een nieuw merk. De aanpak van Leila is professioneel, ze weet goed in te spelen op de behoeftes van de klant, maakt nieuwe markten zich snel eigen en laat bovendien het team onderdeel zijn van het proces. Door deze aanpak is ons gehele team betrokken geweest bij het bepalen van de merkwaarden en pay-off en is daarmee het draagvlak sterk.”

 

Bestel deze workshop

Kan allemaal Meer informatie?
Inspiratie? Of gewoon
zin in koffie?