Employee Engagement

Maak van jouw medewerkers ambassadeurs

Follow us
Scrollen

“Ik gun je veel personeel” zo’n fijn gezegde waarmee we aangeven dat personeel vooral voor een hoop ‘gedoe’ en rompslomp zorgt. Terwijl betrokken medewerkers juist het tegenovergestelde opleveren! Met betrokken medewerkers gaat een organisatie echt vliegen. Met mensen die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie ga je echt je volle potentieel benutten. Maar mensen voelen zich alleen ergens betrokken bij als je ze erbij betrekt. Deze workshop doet precies dat. Jouw medewerkers meenemen en betrekken bij jouw merk en organisatie. Zodat jouw medewerkers echte ambassadeurs worden!

Play Video

Inhoud Dit houdt de
workshop in

Aan de hand van verschillende oefeningen gaan we in 1 dag aan de slag met (een deel) van jouw medewerkers. Bij grote organisaties is het waardevol om het middenmanagement uit te nodigen. Zij zijn de changemakers in jouw organisatie. Tijdens deze dag geef je hen alle tools in handen om hun eigen teams in beweging te brengen. Bij kleine(re) organisatie’s kan iedereen deelnemen! De volgende elementen komen aan bod tijdens de workshop Employee Engagement:

  • Teamwaarden definiëren of herdefiniëren
  • Teamwaarden betekenis geven en concreet maken
  • Persoonlijke waarden in kaart brengen
  • Teamwaarden vs het individu

Goed om te weten De workshops zijn er op drie verschillende manieren

Dit levert de workshop op

  • Teamwaarden
  • Inzicht in elkaar en in de ander (persoonlijke waarden)
  • Een model voor het evalueren van medewerkers / teams
  • Het fundament voor HR-beleid en werving & selectie
  • Betrokkenheid binnen de organisatie

Wat anderen er van vonden

Harm Koningen

Eigenaar

“Iedereen laten doen waar die goed in is” Daar geloven wij in bij Debo. Tijdens de branding-sessie met Leila zijn wij door middel van een geweldige workshop uit onze comfortzone gehaald en hierdoor grenzeloos gaan nadenken. Het eindresultaat is van hoog niveau en beter dan verwacht, wij zijn klaar om grenzeloos te denken, te doen en te verbluffen. Thanks Leila.

 

Michel van Teijlingen

General Manager

“Binnen SoftwareONE zijn er wereldwijd 7 core values bepaald. Om deze meer te laten hebben we een Management Manifest gemaakt, samen met Leila. Het doel was om de 7 core values meer te laten spreken voor bestaande en nieuwe collega’s, maar ook een goed beeld te geven richting onze klanten wat voor bedrijf SoftwareONE is, immers zaken doen draait om zaken doen met mensen. We hebben het traject met Leila als zeer prettig ervaren met snel het gewenste resultaat. Dank Leila voor de samenwerking!”

 

Ramon Vial

Chief Commercial Officer

“Wij hebben Leila Mulder van Strategy Connectors uitgenodigd om samen met ons marketing, design en salesteam de merkwaarden en pay-off te formuleren voor een nieuw merk. De aanpak van Leila is professioneel, ze weet goed in te spelen op de behoeftes van de klant, maakt nieuwe markten zich snel eigen en laat bovendien het team onderdeel zijn van het proces. Door deze aanpak is ons gehele team betrokken geweest bij het bepalen van de merkwaarden en pay-off en is daarmee het draagvlak sterk.”

 

Bestel deze workshop

Kan allemaal Meer informatie?
Inspiratie? Of gewoon
zin in koffie?