Internal Branding

Maak van jouw medewerkers ambassadeurs

Follow us
Scrollen

“Ik gun je veel personeel” is zo’n fijn gezegde waarmee we aangeven dat personeel vooral voor een hoop ‘gedoe’ en rompslomp zorgt. Terwijl betrokken medewerkers juist het tegenovergestelde opleveren! Met betrokken medewerkers gaat een organisatie echt vliegen. Met mensen die zich verbonden voelen met jouw waarden, visie en missie ga je je volle potentieel benutten. Maar mensen voelen zich alleen ergens betrokken bij als je ze erbij betrekt. Deze One Day Intensive doet precies dat. Jouw medewerkers meenemen en betrekken bij jouw merk en organisatie. Zodat jouw medewerkers echte ambassadeurs worden!

Play Video

Aan de hand van verschillende interactieve oefeningen gaan we in 1 dag aan de slag met (een deel) van jouw medewerkers. Bij grote organisaties is het waardevol om het middenmanagement uit te nodigen. Zij zijn de changemakers in jouw organisatie. Tijdens deze dag geef je hen alle tools in handen om hun eigen teams in beweging te brengen. Bij kleine(re) organisatie’s kan iedereen deelnemen! De volgende elementen komen aan bod tijdens de One Day Intensive Employee Engagement:

  • Teamwaarden definiëren of herdefiniëren: Wat zijn belangrijke normen en waarden voor jullie als team? Hoe willen jullie samenwerken? Door dit in kaart te brengen maak je dingen bespreekbaar en zorg je voor een cultuur waarin openheid is.
  • Teamwaarden betekenis geven en concreet maken: Waarden zijn abstracte begrippen die geladen moeten worden. Als je dat niet doet geeft iedereen zijn of haar eigen betekenis aan de woorden. We zorgen voor een gemeenschappelijke betekenis die iedereen voelt en uit kan dragen.
  • Persoonlijke waarden in kaart brengen: Iedere mens heeft waarden. Bewust of onbewust. Deze waarden halen we naar boven zodat je niet alleen weet wat de waarden zijn van de organisatie waar je werkt, maar ook wat je eigen waarden zijn. Dat maakt meteen heel inzichtelijk waarom je je ergens wel of juist niet thuis voelt.
  • Teamwaarden vs het individu: Hoe verhouden jouw eigen waarden zich tot de waarden van de organisatie waar je werkt? Waar zitten de verschillen en waar zit overlap?

Dit levert de workshop op

  • Teamwaarden en een team manifest: De blauwdruk voor hoe jullie als team met elkaar omgaan! Wat draag je uit, wat mag je van elkaar verwachten?
  • Inzicht in elkaar en in de ander (persoonlijke waarden): Na vandaag begrijp je de anderen beter doordat je meer inzicht hebt in wat de anderen belangrijk vinden. Wat hen drijft. En andersom kunnen zij jouw beter begrijpen. Het geeft naast inzicht ook input voor mooie en echte gesprekken!
  • Een model voor het evalueren van medewerkers / teams: Want naast de target die behaald moeten worden, is het minstens zo belangrijk dat je het met elkaar hebt over de waarden. Hoe ‘scoor’ je ten opzichte hiervan? Waar zit ruimte voor verbetering en wat je hiervoor nodig? Het model geeft handvatten voor persoonlijke ontwikkeling en maakt dat de cultuur onderwerp van gesprek blijft.
  • Het fundament voor HR-beleid en werving & selectie: Natuurlijk moet iemand bepaalde skills en vaardigheden hebben, maar nog belangrijker is HOE iemand in de wedstrijd zit. Als iemand niet past binnen de cultuur wordt de samenwerking geen succes, hoe goed iemand ook is. Door beter te selecteren op basis van cultuurwaarden voorkom je dat mensen die niet passen bij de organisatie bij je komen werken.
  • Betrokkenheid binnen de organisatie: Want je hebt dit met elkaar gedaan en bedacht! Iedereen heeft een rol gespeeld in het definiëren van de cultuur en het draagvlak zit daarmee dus helemaal goed.

Wat anderen er van vonden

Harm Koningen

Eigenaar

“Iedereen laten doen waar die goed in is” Daar geloven wij in bij Debo. Tijdens de branding-sessie met Leila zijn wij door middel van een geweldige workshop uit onze comfortzone gehaald en hierdoor grenzeloos gaan nadenken. Het eindresultaat is van hoog niveau en beter dan verwacht, wij zijn klaar om grenzeloos te denken, te doen en te verbluffen. Thanks Leila.

 

Michel van Teijlingen

General Manager

“Binnen SoftwareONE zijn er wereldwijd 7 core values bepaald. Om deze meer te laten hebben we een Management Manifest gemaakt, samen met Leila. Het doel was om de 7 core values meer te laten spreken voor bestaande en nieuwe collega’s, maar ook een goed beeld te geven richting onze klanten wat voor bedrijf SoftwareONE is, immers zaken doen draait om zaken doen met mensen. We hebben het traject met Leila als zeer prettig ervaren met snel het gewenste resultaat. Dank Leila voor de samenwerking!”

 

Ramon Vial

Chief Commercial Officer

“Wij hebben Leila Mulder van Strategy Connectors uitgenodigd om samen met ons marketing, design en salesteam de merkwaarden en pay-off te formuleren voor een nieuw merk. De aanpak van Leila is professioneel, ze weet goed in te spelen op de behoeftes van de klant, maakt nieuwe markten zich snel eigen en laat bovendien het team onderdeel zijn van het proces. Door deze aanpak is ons gehele team betrokken geweest bij het bepalen van de merkwaarden en pay-off en is daarmee het draagvlak sterk.”

 

Bestel deze workshop